تغییر در نحوه مصرف الگو راه حل مشکل ناتراژی انرژی/ راه‌اندازی سامانه جامع پایش انرژی
تغییر در نحوه مصرف الگو راه حل مشکل ناتراژی انرژی/ راه‌اندازی سامانه جامع پایش انرژی

تغییر در نحوه مصرف الگو راه حل مشکل ناتراژی انرژی/ راه‌اندازی سامانه جامع پایش انرژی

1405/06/19 ۶۱ بازدید ایسنا منبع: ایسنا
معاون عمرانی و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور گفت: الگوی مصرف و زیرساخت ها باید تغییر پیدا کنند تا مشکل انرژی و ناتزاری‌ها حل شود.
20260908135141000.jpg

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور اعلام کرد

به گزارش کارشناسان املاک چهارخانه آورده شده از ایسنا، مسعود نصرتی در حاشیه نشست تعاملی شبکه مدیران زن، هم افزایی و ظرفیت سازی برای حل مسائل کشور با اشاره به اینکه یکی از موضوعات جلسه درباره انرژی و نحوه استفاده بهینه سازی مصرف سوخت بود، اظهار کرد: ما به اندازه یک کشور ۱۳۰ میلیون نفری انرژی (آب، برق و گاز داریم) ولی چرا ناتراز هستیم؛ این مسئله برمی‌گردد به نحوه مصرف الگو و زیرساخت‌هایی که در حوزه تاسیسات برق و مکانیک در کاربری‌های مختلف باید به وجود بیاد و در این چند دهه غفلت شده است و در حال حاضر سرمایه‌گذار بخش خصوصی با کمک دولت و ابزارهای تامین مالی که مد نظر است، قابلیت دارد که ما را از این شرایط اضطرار خارج کند.

وی گفت: ما با همراهی وزارت خانه‌های نفت و نیرو و صمت و تاکیدات آقای رئیس جمهور موفق شدیم در یک برنامه یک و نیم ساله سامانه جامع پایش انرژی را در سطح استانی و در سطح ملی در حوزه معاونت عمرانی راه‌اندازی کردیم و تمام دستگاه‌های مربوطه با سطوحی که اشاره شد اطلاعات خود را در اختیار این سامانه قرار می‌دهند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور افزود: از کوچکترین بخش‌ها دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و ادارات از سطوح استانی و ملی برای بهینه‌سازی‌ مصرف انرژی اقدام کرده و با توجه به اقدامات بخش خصوصی و سرمایه گذاری هایی که صورت گرفته و برنامه‌های پایه‌ای که صورت می‌گیرد امیدواریم به نحو مطلوب با همدلی که بین ۳۱ استان به وجود می‌آید؛ از این مسیر عبور کنیم.

وی افزود: استان‌های شمالی پیرو بارش‌ها در حال حاضر در بحران هستند و استان‌های دیگر باید در کنار هم متحد و همدل حرکت کنند، همانگونه که زمان مشکلات چهار تا استان جنوبی در مشکل بودند همه همراه شدند و با یک تعصب ویژه پای کار آمدند، امروز نیز باید همین کار را انجام دهیم که صنایع ما با مشکل روبرو نشوند و اشتغال زایی تحت تاثیر قرار نگیرد و گاز خانگی، تجاری و اداری با مشکل روبرو نشوند.

انتهای پیام

مصرف بهینه انرژی وزارت كشور سازمان شهرداريها حذف فیلتر

مطالب مشابه پیشنهادی

تصویر بزرگ
شما با حالت "Dark Mood" وارد شده‌اید. برای نمایش بهتر، در صورت تمایل آن را خاموش کنید.